TEDxKyiv вже відкрився!

Вже розпочалася 5-а конференція KYIVTEDx, першим виступив сhangemaker – творець змін Ярослав Заблодський – соціальний інноватор – цікава людина) Хоча цікавішим виявився Руслан Абдикеев засновник Лабораторії Соціальних інновацій Cloudwatcher. Він, так само як і я, вирішив не сидіти в офісі та працювати на невідомо кого, висиджувати робочі години лише тому, що так воно потрібно і реалізувати невідомо чиї хворі фантазії) (Краще все свої)) Він вибрав «фрілансерство». За його словами, не гроші роблять справи, а люди, гроші – це лише спосіб домовитися. Цікава думка про Територіальний банк заслуг) Дмитро Костик ще у 14 років заснував власну ІТ-компанію, яка стала однією із найуспішніших.

— Не варто наповнювати своє життя звичайними речами, – це каже він. Це його принцип і він досяг успіху! З нетерпінням чекаю виступ Просалова — експерт з створення політичних міфів!!!






























7 коментарів

Святослав Вишинський
Freelance — один із ключових інструментів демонтажу середнього класу і соціального забезпечення в інтересах безвідповідальних корпорацій. Романтика з «подвійним дном».
Олексій Пономаренко
Сподобалась фотка там де ззаду до тебе підкрадається Дарт Вейдер) Це так символічно)
Георгій Боднараш
Дарт Вейдер — чорний, але ти цього не знаєш) Як це символічно)
Олексій Пономаренко
Я не дивлюсь усіляке лайно і не надто переймаюсь тим що я не знаю якого кольору Дарт Вейдер)
Георгій Боднараш
дивишся якщо вже згадав про нього)))
Олексій Пономаренко
Ну про костюм Дарт Вейдера знають усі в наш час, знаю що з якогось там фльму-фантастики шось типу зоряних війн, може й вони навіть. Але суть не в тому дивився я чи ні, і навіть не в кольорі Вейдера…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте