Виграли Чернівці, виграла Буковина! Проведенням Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками задоволені всі

Про це кажуть, як організатори, так і учасники Чемпіонату. На таку кількість учасників організатори не сподівалися змагатися у Чернівці приїхали 33 екіпажі із 15 країн світу, а подивитися на спортивне видовище прийшло близько 10 тисяч людей.


Переможець змагань Етьєн БАКС (Нідерланди) поділився своїми враженнями про Чемпіонат світу з мотокросу в Чернівцях:


Хочу подякувати нашій команді, спонсорам та організаторам. Це була дуже хороша гонка. 8 тижнів тому у мене була досить серйозна травма і ми зовсім не очікували, що на чернівецькій трасі переможемо. Ми дуже задоволені та  щасливі. Чернівецька траса – справді цікава, складна, живописна, достойна проведення найвідповідальніших змагань з мотокросу та й організація заходу була на чудовому рівні.


Ми очікували, що покажемо хороші результати на чернівецькій трасі, незважаючи на погодні умови, які ускладнювали заїзди. Нам сподобалося, що люди тут дуже гостинні, дівчата гарні, однак дороги не найкращі, поділилися враженнями мотокросмени із Франції Валентин ЖИРО та Ніколас МУССЕТ.


У свою чергу, спортсмен із Великої Британії Бретт УІЛКІНСОН зауважив, що на змаганнях з мотокросу в Чернівцях він показав чи не найкращі результати у своїй спортивній кар’єрі:   


У мене дуже гарні враження, на чернівецькому етапі Чемпіонату світу з мотокросу я показав одні із найкращих результатів у своєму житті. Найбільше сподобалися мені люди. Чернівецькі фанати мотоспорту дуже тепло нас прийняли, вони галасували, нас підтримували.


Найкращі враження про організацію та проведення українського етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками 18-19 травня у Чернівцях склалися і у журналістів,  глядачів із інших регіонів України, а також із-закордону.


Реєстрація ЗМІ та видача перепусток проходила в приміщенні прес-центру, що знаходиться на самій трасі, а у самому прес-центрі був wi-fiз вільним доступом. Це дуже зручно зауважують чеські журналісти  Йосеф ХЕЙНАЛ та Барбара ПАПЕЗОВА.


Організація – просто чудова, – каже Володимир, вболівальник із Росії. – От неодноразово приїзджаємо із друзями на міжнародний мотокрос у Чернівці, так тут є все, що потрібно, все зручно, прямо в місті. Поїсти, попити, відпочити можна без проблем, туалетів багато, сервіс – без зауважень. В інших місцях такого немає.


Мені сподобалося, що ціни на квитки були знижені до 30 грн., адже доволі часто  багато людей відмовляються платити гроші, щоб потрапити на змагання. Часто я сам не їду на змагання якщо ціни високі, а 30 грн. – не такі вже й великі гроші. Тим паче, що ще й сервіс на відповідному рівні пропонується, сказав шанувальник мотокросу Іван з Рівного.


Поки фанати мотоспорту намагаються відійти від шаленого драйву та адреналіну отриманого на змаганнях, що відбулися 18-19 травня на трасі Міжнародного спортивного центру «Суперкрос», Асоціація «Техноспорт» та Буковинська Партнерська Агенція готуються до проведення у Чернівцях наступних змагань всеукраїнського та світового рівня, а саме  Чемпіонату України з автокросу 8-9 червня, а також  чергового Чемпіонатусвіту з  мотокросу у класі МХ3 (мотоцикл із об’ємом двигуна 650 куб.см.) 21-22 липня.


Можна стверджувати, що Чернівці стараннями організаторів та за підтримки городян перетворюються на столицю світового мотоспорту.
 
Прес-офіс Чемпіонату світу з Мотокросу у Чернівцях
 










0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте