Генеральні плани міст Чернівецької області: "цілком таємно"

Генеральні плани забудови міст, які ще називають «міськими Бібліями» після вступу в дію Закону України «Про доступ до публічної інформації» вже два роки повинні бути відкриті для громади. Експерти з Інституту політичної освіти та Східноукраїнського центру громадських ініціатив проаналізували доступність громадянам Генпланів у 11-ти містах області.
24 квітня (середа) о 12.00 в конференц-залі (3 поверх) по вул. Червоноармійській, 4 відбудеться презентація результатів аналізу та рейтинг міст області щодо доступності Генеральних планів забудови міст для громадян. А також експерт оприлюднить «дивні» відповіді органів місцевого самоврядування і реакцію чернівецької прокуратури на порушення Закону місцевою владою.
Тарас Случик — політолог, експерт з доступу до публічної інформації Інституту політичної освітина прес-конференції дасть відповіді на основні запитання:
·         Як місцева влада приховує Генплани?
·         Хто відповідальний за те що на суспільно важливу інформацію накладають гриф «Для службового користування»?
·         Як чернівецька прокуратура реагує на порушення в сфері доступу до публічної інформації?
На презентацію запрошуються представники ЗМІ, службовці органів місцевого самоврядування, експерти та представники прокуратури.
 
За додатковою інформацією звертайтесь до:
Тараса Случика (моб. 096 55 98 166, sluchyk@gmail.com)

2 коментарі

Захар Подкидишев
Судя по тому какой «ажиотаж» был на этом мероприятии, для его его организаторов более чем лучше подходит классическая фраза: не любишь женщин — не мучай орган)))
Олексій Пономаренко
А гдє про румунізацію всєй страни? Гдє про мовне питання? І гдє в конце концов про скориє помощі?)))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте