CitizenJournal a lansat varianta engleză a site-ului

La începutul anului 2013, în toiul sărbătorilor de iarnă, noi, redacția portalului bucovinean CitizenJournal.info avem onoarea și plăcerea să vă anunțăm că am lansat varianta engleză a site-ului, cu scopul de a extinde prezența comunității bucovinene în lume. Deci, de acum înainte, publicațiile noastre vor fi în limbile română, ucraineană și engleză – www.citizejournal.info/en

Reamintim că CitizenJournal este primul portal multingv de ştiri din Nordul Bucovinei, creat cu scopul de a reflecta cele mai importante evenimente din dezvoltarea comunităților românești și ucrainene din Nordul Bucovinei, din dezvoltarea sectorului social. Mai mult decât atât, CitizenJournal are drept scop sprijinirea toleranței bucovinene, dezvoltarea societăţii civile, dezvoltarea jurnalismului civic şi a relaţiilor dintre organizaţiile şi instituţiile din cel de-al treilea sector al societăţii. 

Portalul multilingv a fost lansat în septembrie 2012 din inițiativa ONG «Institutul pentru Democratizare și Dezvoltare», iar toți activiștii organizației și ai proiectului sunt voluntari.

10 коментарів

Захар Подкидишев
Джордж, а почему бы честно не написать, что ваш шпионский сайт финансируется Службой внешней информации Румынии.
Не забывай — чистосердечное признание смягчает наказание...)))
Михайло Шморгун
Захар Анатоліч! Ти неправий! Сайт від ідеї до реаалізації і ведення зробили Джордж з Міським… тому твоє бачення є волюнтаристським і тенденційним) Я хоч до цього сайту нічого не маю, але сприймаю саму ідею та ентузіазм гарно.

А нарахунок шпіонів то у Вас, як у письменника, намітилась перша криза жанру… Творчіство зашло в тупік… " а как дишал!...")
Георгій Боднараш
МІШІ СТАЛО КРАЩЕ? Я РАДИЙ)
Максим Пансик
Пане Михайло, ви ж прекрасно знаєте, що в жартівливих і «тролінгових» зверненнях пана Захара є раціональне зерно правди. До того ж ваша відповідь на його кометар не корелює. На хлопський розум — він вам про Гриця, а ви йому дай хоч подивиться.
Михайло Шморгун
Жодної правди, а лише образи і піддівання… Це не личить нам… письменникам!
Георгій Боднараш
А ти знаєш, що цей бред мені на руку))) По-перше, безкоштовний піар, яким він б не був), а по-друге, хороша легенда :)
Захар Подкидишев
Джордже, терміново міняйте викладача української мови у вашому розвідувальному центрі...)))
«Бред» українською мовою — маячня
Георгій Боднараш
Я чудово знаю українську і не тільки, за це не турбуйтеся. Це я вас цитував, бо для вас українська є рідною мовою, а ви розмовляєте якоюсь змішаною, як людина без освіти…
Захар Подкидишев
А шпигун із вас пане Джордже, м’яко кажучи, не надто професійний))). Бо, судячи, із мого прізвища, мали б зрозуміти, що українська мова для мене не є рідною. І все ж, незважаючи на це, володію нею я краще від вас.
Георгій Боднараш
Я бачу, що є проблеми з застосуванням логічних методів мислення, бо я не предендую на те, щоб називатися шпигуном))) І ніколи ним не був))) Це мабуть вам наснилося після якогось тютюну сумнівної якості)))) Якщо думаєте, що я шпигун можете мене здати, ви ж стукач, чи не так?))) Бо я б іншої ролі в цій грі не надав би)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте