Інтимна лірика Дениса Боднара - "Зсередини і ззовні"

Перший день листопада щедрий на культурні події. О 17:30 у Literatur Cafe відбулася невелика імпреза, а саме — презентація самвидавничої збірки поезії Дениса БОДНАРА «Зсередини і ззовні». Автор розказав про тонкощі самвидаву, зачитав свою поезію, поділився своєю інтимною, філософською лірикою, а також спілкувався з шанувальниками літератури постмодерну. 

Денис БОДНАР — коломиєць, який хоч і бачив інші землі та країни, але безмежно любить свій рідний край. Поезія для нього не тільки захоплення, а й стан душі. А ще він – безмежно закоханий у місто, де тротуари підмітали букетами троянд, де книгарень було більше, ніж кав’ярень…

— „…Мені дуже подобається ваше місто. Прекрасна архітектура, прекрасні люди. Публіка мене вразила тому, що прийшло надзвичайно багато людей, навіть не очікував…Надзвичайно вражений атмосферою…Мені тут подобається…Цією збіркою я хотів не тільки показати свої творчі надбання, творчий світ, а й донести суть українського самвидаву., тобто чи можна надрукувати книжку самотушки, без великих капіталовкладень?”, сказав Денис БОДНАР.
Продовження на citizenjournal.info/?id=1529

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте